Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xenex i dwu miesięczny ban na posty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie wiem do końca za co xenex dostał , tego perma na posty. On Żadnego forum nie reklamował, a wręcz przeciwnie. Pomagał, przynajmniej miał dobre intencje wskrzeszając czat, a Wy mu za to wlepiacie takie coś.

No przepraszam bardzo. Było to jedyne miejsce, gdzie ranga na forum nie miała większego znaczenia, ok. Kulturę osobistą Trzeba było zachować.

Dla mnie to wszystko jest śmieszne. Jak już pisałem, on próbuje Wam pomóc, a Wy takie coś odwalacie. Żadne forum to nie jest, w żaden sposób nie robi to konkurencji MPC.

Teraz to nawet, użytkownicy nie mają gdzie i luźnie pogadać z wieloma użytkownikami.

Dla mnie to wszystko jest śmieszne.

Nie chcę tutaj nikogo bronić, czy oskarżać, ale grzecznie proszę, aby mi wytłumaczony z jakiej racji dostał takiego Suprajsa.

@Down.

Epic. :D

@I Hate You.

Nie jesteś na forum nawet miesiąc i mówisz, że jak by chcieli to zrobią? Skąd wiesz jaka jest administracja, skąd wiesz jak jest na forum?

Pchasz się tam gdzie nie trzeba.

@exgunner.

Jestem tego samego zdania. andrzejt, jakoś poriwadził czata i było wszystko dobrze, gdy ktoś się tym ponownie zainteresował, to...

@Kiedyś był szołtnox, ale mało osób z tego korzystało. Nie dziwię się. Nigdy tam nie byłem, ale pewnie i tak nie można było wyrazić swojego zdania.

Gość Gejoning Dziwko
Opublikowano

Gdyby nie ten czat to by mnie nie zjechali, nienawidze was

Opublikowano

Gdyby reklamował inne forum to by dostał bana a nie blok postów ;| Pewnie jak by chcieli chat to by go zrobili nie? Po co się pchać tam gdzie nie trzeba.

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

Dostał 2 miechy na posty.

Jak dla mnie to niedorzecznośc, nigdzie nie ma w regulaminach o zakazie, a administracja też tam może przebywac.

Jak andrzejt17 to ciągnął to pół forum siedziało Władze wliczając.

Unban na posty!

Opublikowano

Gdyby reklamował inne forum to by dostał bana a nie blok postów ;| Pewnie jak by chcieli chat to by go zrobili nie? Po co się pchać tam gdzie nie trzeba.

Właśnie tylko, że wieeele z nich to lenie B)

@EDIT

Ekipe MPC tworzą oni

1_9371.jpg

Opublikowano

Jakby MPC potrzebowało czatu to by go zrobili. Widocznie nie ma takiej potrzeby.

Jak dla mnie to niedorzecznośc, nigdzie nie ma w regulaminach o zakazie, a administracja też tam może przebywac.

Jest wzmianka.

4. Kwestie nieuregulowane niniejszym regulaminem nie podlegają dowolnej interpretacji i będą rozpatrywane indywidualnie przez administrację Forum.

rydah for life

Opublikowano

Jak by chcieli chat to by nie blokowali postów, pomyśl zanim coś napiszesz ;|

Napisałeś "jakby chcieli to by zrobili", a teraz, że chat już jest tylko, że go nie chcą. Pewnie jestem idiotą i może mi to wytłumaczysz?

@Top

ale takie coś by się przydało na MPC, więc nie wiem czemu dostał bana na posty.

Opublikowano
4. Kwestie nieuregulowane niniejszym regulaminem nie podlegają dowolnej interpretacji i będą rozpatrywane indywidualnie przez administrację Forum.

Czyli komuś się nie spodobało albo miał kaprys i dał bloka ;o

xenex spoko koleś, nie wiem co mieli do tego że czata założył

classes06.png

Bywalec
Opublikowano

Tutaj nie ma czatu a tamten był jak oficjalny.

Więc ja nie wiem wgl ocb i za to ten ban.

88498905942410602516.png

Arcymistrz
Opublikowano

Idiotstwo

Unban

Takie coś potrafi tylko i wyłącznie administracja mpc

Niegdzie na forum niespotkałem się z taką niedorzecznością

Opublikowano

unbana mu dajcie!

dobrze chcial..

a pozatym 2 miechy na posty?

a to cos mialo zwiazengo z postami? on tylko dal link do chatu tak?

1318193140-U391680.png

Zbieram minusiki:)

Opublikowano

bez jaj. za takie coś od razu block na posty ?

Naprawdę, to się zaczyna robić chore....

Opublikowano

xenex dostał bana?

Dla mnie to on był jedyną osobą z którą można było jeszcze dobrze popisać.

Ogarnijcie ludzie i ub mu dać.

stona14.png

91832194447130589600.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/375965-downloadanti-recoil-v11/

Opublikowano

Zonk, przecież to mpc. Tu wszystkiego można sie spodziewać, administracja sie tak czy tak uprze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...